Ota Yhteyttä

[contact-form-7 id="5019" title="Yhteydenottolomake 1"]

Sulje

Valmistetiedot

Duphalac-jauhe, helppo annostella

Jauhe on pakattu käteviin annospusseihin. Jauhe on lievästi makeaa – sen voi sekoittaa vaikka kahvin, teen tai aamupuuron joukkoon. Markkinoiden ainoa jauhemuotoinen laktuloosivalmiste. Alla olevassa annostaulukossa on kyse vuorokausiannoksista.

JAUHE Aloitusannos päivässä Ylläpitoannos päivässä
Aikuiset ja nuoret 10 – 30 g 10 – 20 g
Lapset
7 – 14 vuotta
10 g 7 – 10 g
Lapset
1 – 6 vuotta
3 – 7 g 3 – 7 g
Alle 1-vuotiaat lapset korkeintaan 3 g korkeintaan 3 g

Duphalac-oraaliliuos

Muovipullo on ergonomisesti suunniteltu, se sopii käteen hyvin ja ote pitää. Muovipullo on kestävä, se ei mene rikki edes pudotessaan. Pakkausmateriaali on kierrätettävää HDPE-muovia. Alla olevassa annostaulukossa on kyse vuorokausiannoksista.

ORAALILIUOS Aloitusannos päivässä Ylläpitoannos päivässä
Aikuiset ja nuoret 15 – 45 ml 15 – 30 ml
Lapset
7 – 14 vuotta
15 ml 10 – 15 ml
Lapset
1 – 6 vuotta
5 – 10 ml 5 – 10 ml
Alle 1-vuotiaat korkeintaan 5 ml korkeintaan 5 ml

Tarkkaa annostelua varten vauvoille ja alle 7-vuotiaille lapsille tulee käyttää Duphalac-oraaliliuosta.

Vasta aiheet: Galaktosemia, tukos ruoansulatuskanavassa, suolen puhkeaminen tai sen riski, akuutti tulehduksellinen suolistosairaus, yliherkkyys jollekin valmisteen sisältämälle apuaineelle. Haittavaikutukset: Ensimmäisinä hoitopäivinä voi esiintyä ilmavaivoja. Nämä oireet katoavat yleensä hoitoa jatkettaessa. Ripulia ja vatsakipua voi esiintyä etenkin suurilla annoksilla. Tilanne voidaan korjata pienentämällä Duphalac-annosta kunnes sopiva annos löytyy. Joskus voi esiintyä pahoinvointia ja oksentelua. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Saatavilla apteekista ilman reseptiä. Lisätiedot: BGP Products Oy, Bertel Jungin aukio 5 c, 02600 Espoo. 03022014T

dufalac